Мандариновий торт без випікання: ідеальний зимовий десерт за 20 хвилин
Мандариновий торт без випікання: ідеальний зимовий десерт за 20 хвилин

Мандариновий торт без випікання: ідеальний зимовий десерт за 20 хвилин

Якщо вам лінь робити торт, бо його треба випікати та мучитися з коржами та начинкою, то є гарна новина – цей смаколик пекти не потрібно. Як приготувати мандариновий торт без випікання розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.

Мандариновий торт без випікання

  • Час: 20 хвилин (4 – 5 годин на застигання)
  • Порції: 8 – 10

Інгредієнти:
– 6 мандарин;
– 300 грамів печива "До чаю";
– 100 грамів вершкового масла;
– 400 грамів вершкового сиру або сметани;
– 100 грамів цукрової пудри;
– 10 грамів желатину;
– 50 мілілітрів води.

Приготування:

  1. Для основи подрібніть печиво в крихту й змішайте з розтопленим маслом.
  2. Отриману масу рівномірно розподіліть по дну форми й поставте в холодильник.
  3. Желатин замочіть у воді, дайте йому набрякнути, а потім підігрійте, не доводячи до кипіння.
  4. Змішайте вершковий сир із цукровою пудрою, додайте розтоплений желатин і частину нарізаних мандаринів.
  5. Вилийте суміш на основу з печива, зверху викладіть кільця мандаринів і поставте торт у холодильник на 4 – 5 годин.

Смачного!

Сподобався десерт? Тоді приготуйте і корисні цукерки без консервантів та цукру.

Источник материала
loader