Рома продовжує ганьбитися у Серії А: повний провал Довбика та автогол чемпіона світу
Рома продовжує ганьбитися у Серії А: повний провал Довбика та автогол чемпіона світу

Рома продовжує ганьбитися у Серії А: повний провал Довбика та автогол чемпіона світу

Фіорентина – Рома 5:1

Голи: Кін, 9, 41, Бельтран, 17 (пен), Бове, 52, Гуммельс, 71 (автогол) – Коне, 39.

В Італії підійшов до завершення 9 тур Серії А 2024-2025. На вечір неділі була винесена битва між Фіорентиною та Ромою, яка посеред тижня переграла Динамо в Лізі Європи, повідомляє 24 Канал.

Приниження Роми

Римляни вкрай розчаровують на старті сезону. Клуб здобув всього дві перемоги в Серії А та встиг змінити головного тренера. Замість Даніеле Де Россі в команду прийшов Іван Юрич.

Гра з Фіорентиною була шансом для "вовків" покращити своє становище та наблизитися до єврокубкової зони. Вже традиційно з перших хвилин за Рому вийшов Артем Довбик.

Проте столична команда зазнала гучного фіаско у Флоренції. Ще у першому таймі Фіорентина пропустила тричі, отримавши у відповідь лише гол від Коне. Після перерви господарі продовжили добивати "вовків".

Спочатку четвертий гол забив Бове, а пізніше Рома залишилась у меншості через другу жовту картку Ермосо. Йому на заміну вийшов чемпіон світу-2014 Матс Гуммельс. Для німця це був дебют у футболці Роми, але вийшов він жахливим.

Вже за чотири хвилини після появи на полі німець оформив автогол, довівши рахунок до 5:1. Так команди і закінчили. Що стосується Довбика, то моментів у українця було обмаль.

Артем лише двічі намагався пробити по воротах Фіо, але його постріли одразу блокувались захисниками. Зрештою Fotmob оцінив виступ Довбика у 5,8. Меншу оцінку отримали лише автор автогола Гуммельс та Ермосо, що отримав червону.

Таким чином Рома ганебно поступилась прямому конкуренту в боротьбі за єврокубки. Фіорентина піднялась аж на четверте місце, тоді як "вовки" залишились 11-ими. До єврокубкової зони вже шість балів.

Источник материала
loader