Хто привів цього хлопця: грузинський боєць ММА вигнав росіянина з пресконференції
Хто привів цього хлопця: грузинський боєць ММА вигнав росіянина з пресконференції

Хто привів цього хлопця: грузинський боєць ММА вигнав росіянина з пресконференції

26 жовтня на Etihad Arena в Абу-Дабі грузин Ілія Топурія переміг американця Макса Холлоуея. "Матадор" нокаутував суперника у третьому раунді та захистив титул чемпіона UFC у напівлегкій вазі.

Чемпіон UFC поставив на місце росіянина

Під час пресконференції відбувся конфлікт між грузинським бійцем та російським журналістом. Представник ворожих ЗМІ спробував спровокувати Топурію.

"Ілія, перед поєдинком в одному з інтерв'ю ти посягнув на святе для країн СНД та Кавказу – на вулицю. Ти сказав, що, якщо зустрінешся з Ісламом Махачевим на вулиці, то йому знадобиться лікарня. Питання в наступному – ти народився в Німеччині, а в 15 років вже переїхав до Іспанії. Що ти можеш знати про вулицю?", – запитав росіянин.

Дурне питання не сподобалося чемпіону. Після словесної дискусії росіянину довелося залишити пресконференцію.

– Хто привів цього хлопця сюди?

Я сам прийшов.

– Тож тобі доведеться самому встати та піти з пресконференції.

Чому?

– Наступне питання.

Відео спілкування Топурії з росіянином

Що відомо про Топурію

  • Зазначимо, що Ілія Топурія народився у Німеччині у грузинській родині, яка змушена була виїхати з Абхазії через війну, яку підтримувала Росія. У 7 років сім'я повернулася до Грузії, де хлопець почав займатися греко-римською боротьбою.
  • У 15 років Топурія переїхав до Іспанії. У місцевому спортивному клубі розпочав займатися бойовими мистецтвами. У 2015 році Ілія дебютував на місцевих змаганнях.
  • Наразі Топурія володіє поясом чемпіона UFC у напівлегкій вазі. Він займає 4 рядок офіційного рейтингу UFC серед найкращих бійців незалежно від вагової категорії.
Источник материала
loader
loader