З Барселони запустять прямий потяг до знаменитого "рожевого міста": деталі унікального маршруту
З Барселони запустять прямий потяг до знаменитого "рожевого міста": деталі унікального маршруту

З Барселони запустять прямий потяг до знаменитого "рожевого міста": деталі унікального маршруту

Як повідомляє Travel Off Path, з квітня 2025 року туристи матимуть можливість безпересадного потягу з Барселони, Іспанія, до Тулузи, Франція. Остання також відома як "Рожеве місто" завдяки своїм особливим відтінкам архітектури історичного центру.

З Барселони запустять прямий поїзд до французької Тулузи

Важливою подією для мандрівників стане початок залізничного сполучення між Барселоною і Тулузою у квітні 2025 року. Щоденні рейси за цим маршрутом будуть доступні щонайменше до середини вересня, з можливим продовженням залежно від прибутковості маршруту.

Компанія Renfe запускає новий швидкісний потяг AVE, який скоротить час у дорозі між Барселоною та Тулузою до 3,5 годин. Наразі мандрівникам доводиться робити пересадку в Перпіньяні, що призводить до того, що час у дорозі перевищує 6 годин.

Тулузу також називають рожевим містом
Тулузу також називають "рожевим містом" / Фото toulousegourmettours

Офіційний розклад нового залізничного сполучення ще не оприлюднено, але вже підтверджено, що поїзди курсуватимуть щонайменше один раз на день.

Також поїзд зупинятиметься в таких містах Іспанії та Франції:

  • Жирона (Іспанія) – красиве старовинне місто, відоме своїми добре збереженими міськими стінами, в яких знімали "Гру престолів".
  • Фігерас (Іспанія) – жваве місто в каталонській глибинці, де народився легендарний іспанський художник Сальвадор Далі.
  • Перпіньян (Франція) – місто, яке може похвалитися високою концентрацією історичних пам'яток, серед яких найбільш примітним є Палац королів Майорки 14 століття.
  • Каркассон (Франція) – цитадель, де вали й бастіони охороняють вхід у брукований середньовічний центр.

Аеропорт, залізничний вокзал, гамірна міська площа чи морське узбережжя – де б ви не опинилися, з додатком для переказу коштів TransferGo кожен може матеріально підтримати своїх рідних та близьких у будь-якій точці планети. Вам знадобиться лише телефон та інтернет-з'єднання.

Теги по теме
Туризм Испания
Источник материала
loader
loader