У ЗСУ зафіксували ще шість випадків коронавірусу
У ЗСУ зафіксували ще шість випадків коронавірусу

У ЗСУ зафіксували ще шість випадків коронавірусу

У Збройних силах України за минулу добу зафіксували 6 нових випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Станом на ранок 7 червня на COVID-19 там хворіє 140 осіб.

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

"Станом на 10:00 07 червня в Збройних Силах України хворіє 140 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Усього за час пандемії одужало – 143 особи, летальних випадків – 4. За минулу добу зареєстровано шість нових випадків захворювання на COVID-19. З них у лазареті однієї з військових частин Рівненської області перебувають 4 військовослужбовця, дві особи (Волинська та Чернівецька область – по 1 військовослужбовцю) перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. 

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України. Станом на 10.00 07 червня в Збройних Силах України хворіє 140...

Опубліковано Командування Медичних сил Збройних Сил України Неділя, 7 червня 2020 р.

Нагадаємо, вранці 7 червня МОЗ повідомило, що в Україні за добу зафіксовано 485 випадків COVID-19 – загалом їх уже 26 999. За добу 242 пацієнти одужали (загалом 12 054), 11 - померли (загалом 788).

Відео Різке зростання випадків коронавірусу в Україні, яке спостерігалося два дні поспіль, призупинилося

Різке зростання випадків коронавірусу в Україні, які спостерігалися останні два дні, поки зупинилося. Сьогоднішні цифри вже нижчі. В країні за попередню добу підтвердили 553 діагнози COVID-19. Цифра, хоча і висока, але це на 35 людей менше, ніж вчорашній рекорд.  

Різке зростання випадків коронавірусу в Україні, яке спостерігалося два дні поспіль, призупинилося
Источник материала
loader
loader