Жінку оштрафували за поширення неправдивої інформації про коронавірус
Жінку оштрафували за поширення неправдивої інформації про коронавірус

Жінку оштрафували за поширення неправдивої інформації про коронавірус

Жительку Чернівців оштрафували за поширення неправдивої інформації про коронавірус.59-річна жінка брала активну участь в зборах жителів одного з багатоквартирних будинків міста, де розповідала неправдиву інформацію про covid-2019.

Про це повідомляє прес-служба поліції Чернівецькій області."Не володіючи достовірними фактами про зазначене захворювання, жінка розповсюдила неправдиві відомості через засоби масової інформації.

Такі дії могли призвести до соціальної напруженості, порушення громадського порядку та інших негативних наслідків", - сказано в повідомленні.Чинним законодавством за подібне передбачена адміністративна відповідальність.

Будьте толерантними і поважайте права інших людей", - додали правоохоронці.Поліція склала відносно жінки адмінпротокол за ознаками статті 173-1 (Поширення неправдивих чуток) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає штраф від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням 20% заробітку.

У Хмельницькому на коронавірус перевіряють священика, який був у паломницькій мандрівці на Афоні у Греції.

Хворий звернувся до медиків зі скаргами на погане самопочуття та високу температуру.

Источник материала
loader
loader