Кримськотатарський шедевр: як приготувати сарму – голубці у виноградних листках
Кримськотатарський шедевр: як приготувати сарму – голубці у виноградних листках

Кримськотатарський шедевр: як приготувати сарму – голубці у виноградних листках

Назва страви походить від кримськотатарського слова sarmaq – "скручувати, згортати". Серед народів Кавказу вона також дуже популярна, але називається долма, розповідає 24 Канал з посиланням на інстаграм kyrym_i_rym.

Як приготувати сарму?

  • Час:
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 50 – 60 винагорадних листків;
– 500 грамів фаршу;
– 150 грамів рису;
– 1 – 2 цибулини;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– 500 мілілітрів води або бульйону;
– сіль, перець, спеції до смаку.

Приготування:

аца

аацаца

Джерело матеріала
loader
loader