/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb7919c33ae52233750d693ad592cf461.jpg)
І не треба нічого смажити: запікаємо баклажани з помідорами та часником – вишукана закуска
Ця закуска з баклажанів стане вашим порятунком на кожен день. Не треба навіть розігрівати пательню – духовка та прості додатки все зроблять за вас, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Cookpad.
Як запекти баклажани з помідорами та часником?
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 3
Інгредієнти:
– 2 баклажани;
– 5 зубчиків часнику;
– 2 помідори;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 гілочка базиліка;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Баклажани розрізаємо навпіл, збризкуємо олією та запікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Якщо ви маєте більше часу – краще запекти впродовж години при менших градусах.
- Виймаємо мʼякоть, додаємо часник, помідори та олію, добре перемішуємо. Помідори можна бланшувати та трішки запекти разом з баклажанами.
- Подаємо з улюбленим хлібом.
Смачного!
Ще один варіант смачного перекусу – чипси з батата. Вони дуже смачні та абсолютно безпечні для фігури.

