/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fac00e4bd5552ca2c81169187ced110fd.jpg)
Скільки до столу не подай – все одно буде мало: салат з баклажанами, який підкорює усіх
Цей салат такий ситний та апетитний, що до нього можна навіть не готувати гарніру або мʼяса. У сезон баклажанів проходити повз нього просто не можна, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".
Як приготувати смачний салат з баклажанів?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 баклажани;
– 1 чайна ложка солі;
– 3 варені яйця;
– 1 цибуля;
– 30 грамів кропу;
– перець до смаку;
– майонез для заправки;
маринад для цибулі:
– 100 мілілітрів окропу;
– 3 столові ложки оцту;
– пів чайної ложки солі;
– чайна ложка цукру.
Приготування:
- Баклажани нарізаємо довільною формою. Додаємо сіль та залишаємо, щоб вони пустили зайву вологу.
- Цибулю нарізаємо пірʼям. Заливаємо окропом, додаємо інші інгредієнти для маринаду, перемішуємо та залишаємо.
- Баклажани відтискаємо від вологи та смажимо на олії 7 – 10 хвилин до золотистості.
- Решту інгредієнтів нарізаємо довільною формою.
- Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо та заправляємо майонезом.
Смачного!
Солодкі і ніжні: рецепт традиційних коржиків на Маковія.

