/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa7616d39a605b9d889dfb5dc895d6d37.jpg)
Святкуємо з самого ранку: млинці з маком і медом на Маковія
Млинці завжди будуть в списку улюблених сніданків, тож на Маковея не варто створювати собі проблем та вигадувати щось нове. 24 Канал радить відсвяткувати Маковея з простим рецептом порталу "Смачно".
Як приготувати млинці з маком на Маковія?
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів молока;
– 3 курячих яйця;
– 1 склянка борошна;
– пів склянки цукру;
– 1 столова ложка олії;
– 200 грамів маку;
– цукор для начинки.
Приготування:
- Яйця збиваємо з цукром, додаємо молоко та просіюємо борошно, замішуємо тісто.
- Додаємо олію і ще раз перемішуємо.
- Смажимо млинці на сухій пательні.
- Мак заливаємо окропом на 30 хвилин. Потім зливаємо воду, додаємо цукор та мед і ще раз перемішуємо.
- Викладаємо на млинці по ложці макової начинки та загортаємо рулетиком.
Смачного!
Ні грама хліба: як приготувати ідеальні котлети.

