/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F6de75a6d104049bee41257518a3b5b7d.jpg)
Виходить ситним, смачним та поживним: який салат з курячого філе приготувати
Легкий, але при цьому ситний
Куряче філе — це універсальний інгредієнт, з якого готують десятки смачних і простих салатів. Наприклад, класичний "Цезар", салат з відвареним м’ясом і яйцем, варіант із запеченою куркою та кукурудзою, або ж пікантна версія з морквою по-корейськи.
Але сьогодні ми пропонуємо ще один варіант — легкий, яскравий та поживний салат із куркою та овочами, який стане чудовим доповненням до обіду або самостійною стравою. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".
Як приготувати салат з куркою та овочами
Інгредієнти:
- салат айсберг – 0,5 шт.;
- куряче філе – 1 шт.;
- соєвий соус – 1–2 ст. л.;
- спеції до курки – за смаком;
- моцарела – 125 г;
- огірки – 1 шт.;
- помідори – 1 шт.;
- консервована кукурудза – 2–3 ст. л.;
- грецький йогурт – 3 ст. л.;
- негостра гірчиця – 1 ч. л.;
- сік лимона – 1 ч. л.;
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
- Нарізати листя салату айсберг середніми шматками.
- Нарізати куряче філе кубиком, додати соєвий соус і спеції.
- Залишити курку маринуватися на 10 хвилин, потім обсмажити до золотистої скоринки.
- Нарізати моцарелу, огірки та помідори, додати разом із кукурудзою до миски.
- Додати обсмажену курку до овочів.
- Приготувати заправку з йогурту, гірчиці, соку лимона, солі та перцю, заправити салат і перемішати.

