/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fa130da0d4c27e6ef7e7f5bebac8a759c.jpg)
Так просто ще не було: рецепт тушкованих кабачків з філе та сметаною
Класичний рецепт приготування овочів
Кабачок — це універсальний літній овоч із нейтральним смаком, який ідеально поєднується з різними інгредієнтами. Його смажать, запікають, фарширують і навіть маринують на зиму для пікантних салатів та закусок.
Але не менш смачною виходить проста домашня страва — кабачки, тушковані з м’ясом. Вона ситна, соковита і водночас легка, ідеально підходить для сімейного обіду чи вечері. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "tsekova_tonya".
Як приготувати кабачки тушковані з м'ясом
Інгредієнти:
- філе куряче – 300 г;
- кабачок – 1 шт.;
- сметана – 3 ст.л.;
- сіль, перець, спеції – за смаком;
Спосіб приготування:
- Нарізати філе невеликими шматочками.
- Обсмажити м’ясо на середньому вогні до золотистої скоринки.
- Нарізати кабачок кубиками.
- Додати кабачок до м’яса й обсмажити разом 5–7 хвилин.
- Влити сметану, додати спеції, перемішати.
- Тушкувати під кришкою 10 хвилин до готовності овочів.
