/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fe580165a7b247cc4666dea8b97a0a505.jpg)
У такому вигляді броколі їстимуть усі: як смачно приготувати овоч
Такий суп-пюре готується всього за пів години
Броколі — це корисний і ніжний овоч із сімейства капустяних, який не лише збагачує організм вітамінами, а й чудово смакує. Його часто готують на пару, запікають або подають з надзвичайно смачним сирним чи вершковим соусом.
Але сьогодні ми пропонуємо ще один смачний спосіб приготування — легкий і ароматний суп-пюре з броколі, який ідеально смакуватиме як у будні, так і на святковому столі. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "pogosyan.nutrition".
Як приготувати суп-пюре з броколі
Інгредієнти:
- броколі – 500 г;
- картопля – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 2 зуб.;
- крем-сир – 3 ст. л.;
- сіль, чорний перець – за смаком.
Кроки приготування:
- Нарізати цибулю й обсмажити її на топленому маслі 2 хвилини.
- Додати подрібнений часник і смажити ще 2 хвилини.
- Покласти очищену й нарізану картоплю, залити водою так, щоб вона покривала овочі на 2 см, і варити 15–20 хвилин.
- Додати броколі й варити ще 2 хвилини.
- Приправити сіллю й перцем, подрібнити суміш блендером до однорідної консистенції.
- Додати крем-сир, ще раз збити блендером, довести до кипіння й подавати.
