/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F8cfdba5522f5a1970dd0af069fdcbca4.png)
Смак Іспанії: як приготувати ідеальний гаспачо
У спекотні літні дні немає нічого кращого за тарілку холодного гаспачо. Це класичний іспанський суп з томатів та овочів.Він освіжає, насичує вітамінами. Усе, що потрібно, це свіжі інгредієнти та блендер. Ідеальний варіант для легкої вечері або перекусу, коли не хочеться важкої їжі."Готуємо гаспачо. Спробуйте освіжаючий смак Іспанії. Він стане вашим улюбленим літнім смаком. Мінімум зусиль, максимум задоволення, - каже переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський.томати - 600 гперець болгарський - 500 гперець чилі - 1штчасник - 2 зуб.огірок - 1штцибуля фіолетова - 1штсухарі панко (або мʼякіш хліба) - 100голивкова олія - 30млбальзамічний соус - 1ст.лбазилік- 10 гспеції: томати, часник, базиліксіль,перець за смакомТомати нарізати на шматочки, болгарський перець запекти в духовці 20 хв при 200ʼ та почистити від шкірочки.Додати часник, очищений огірок, чилі перець, цибулю, спеції, сухарі (або хліб).Потім налийте оливкову олію та бальзамічний соус. Приправте сіллю та перцем і все ретельно перебийте блендером.Далі перетерти через сито та додайте лід.З огірка, цибулі та болгарського перцю зробіть тартар.

