Готуємо форшмак по-новому: ця закуска з оселедця здивує навіть досвідчених гурманів
Готуємо форшмак по-новому: ця закуска з оселедця здивує навіть досвідчених гурманів

Готуємо форшмак по-новому: ця закуска з оселедця здивує навіть досвідчених гурманів

Вдалий рецепт закуски з оселедця

Форшмак — це та сама закуска, яка давно завоювала серця багатьох гурманів. Страва проста, але дуже смачна. Існує декілька способів приготувати цю закуску з оселедця. Хтось ріже інгредієнти, а хтось подрібнює блендером, іноді до форшмака додають вершки. В цьому рецепті серед інгредієнтів є лимон.

Своїм способом приготування форшмака поділилась кулінарка diali_cooking в Instagram.

Інгредієнти:

  • оселедець 2 шт.;
  • яйця відварені 2 шт.;
  • зелена цибуля;
  • білий хліб 2 скибки, замочений у молоці;
  • зелене яблуко;
  • вершкове масло;
  • лимонний сік.

Етапи приготування:

1. Нарізаємо оселедець, січемо ножем.

Подрібніть оселедець

2. До оселедця додаємо натерті яйця, яблуко, нарізану зелену цибулю, вершкове масло, лимонний сік та спеції.

Форшмак готується дуже просто

3. Перемішуємо і вже скоренько намазуємо на хліб.

Форшмак смачно їсти з підсмаженим хлібом або свіжими тостами.

Джерело матеріала
loader
loader