Соковито і дешево: рецепт молодої капусти з м'ясом
Соковито і дешево: рецепт молодої капусти з м'ясом

Соковито і дешево: рецепт молодої капусти з м'ясом

Капуста з м'ясною котлетою - прекрасна страва для літньої вечері.
Час приготування:
1 час хв
Час на підготовку:
20 хв

Сезон капусти в самому розпалі і її можна готувати не тільки у вигляді голубців або салатів.

Фіналістка МастерШеф Ольга Рябенко показала на своїй сторінці в Instagram, як смачно запекти капусту і зробити поживну та соковиту страву.

За її словами, таку страву ви точно захочете повторити.

Інгредієнти:

Для котлет:

Для капусти:

Для соусу:

Приготування:

1. Капусту порізати на стейки завширшки 1,5 см.

2. Змішати ароматну олію з паприкою та сіллю. Змастити капусту.

3. Змішати всі інгредієнти котлети, крім сиру. Сформувати та викласти на капусту.

4. Змішати інгредієнти для соусу. Викласти на котлету.

5. Натерти сир і викласти зверху на соус.

6. Запікати 1 годину (орієнтуйтеся за духовкою) за температури 180*.

7. Подавайте зі сметаною

Про персону: Ольга Рябенко

Ольга Рябенко - кулінарна блогерка, суперфіналістка кулінарного шоу "МастерШеф". Вона також є авторкою кулінарної книги та матір'ю чотирьох дітей.

Джерело матеріала
loader
loader