/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F8f570529c52002e0f15fe547a23cf371.jpg)
Набудуть нових смаків: чим збагатити три популярні сніданки, які люблять українці
Звичні ранкові страви можуть набути нових смаків, якщо додати до них несподівані інгредієнти.Лише кілька інгредієнтів може перетворити ваш сніданок на гастрономічне задоволення, яке надихає на весь день.Ось три страви ранку, які задають настрій та збагачують енергією на весь день.Звична нам яєчня набуває нового смаку, якщо її приготувати за французьким рецептом. Разом зі скоринками ароматного хліба вона стає більше схожою на бутерброд.2 курячих яйця2 скибочки хлібатрохи зеленідрібка солі20 г масла.Виріжте м'якуш зі скибочок хліба.Розтопіть масло на сковороді, обсмажте на ньому хліб з двох сторін.Розбийте яйця у виїмку в хлібі. Посоліть й смажте до готовності.Якщо звичайні млинці уже набридли, посмажте американські, що більш відомі під назвою панкейки. Приготування займе не більше 20 хв.250 мл молока3 ст. ложки олії або 40 гр. розтопленого масла1 яйце4 ст.л. цукру1 ч.л. розпушувача1/4 ч.л. солі170 гр борошнаЗбийте міксером або вінчиком молоко, яйця і цукор. Додайте масло, воно повинно бути трохи тепле.Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем. Тоді просійте в молочно-яєчну суміш.Добре перемішайте, маса повинна бути однорідною.Розігрійте пательню, нічим не змащуючи.Для одного панкейку вилийте на пательню 2 столові ложки тіста. Коли з'являться бульбашки, переверніть млинець необхідно. На другій стороні він смажиться швидше, тому стежте, аби не пригорів.Солоні сирники точно здивують вас смаком. Усі складники страви прості й доступні.Сир - 500 г.Яйця - 2 шт.Манна крупа - 2 ст. л.Пшеничне борошно - 2 ст. л.Сіль - 1 ч. л.Кріп - 30 гПетрушка - 30 гОлія для смаження.У мисці збийте яйця віночком до появи піни.Вилийте яйця в сир.Додайте до сиру борошно, сіль і манну крупу, перемішайте до однорідності.Зелень помийте, подрібніть і вмішайте в тісто.Сформуйте сирники й обваляйте в борошні.На сковороді розігрійте олію і обсмажте сирники з двох сторін до золотистої скоринки.

