/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F6b0a97451daf3fef879ff80b8cb890d1.jpg)
Стануть токсичними: які продукти заборонено класти в холодильник
Не усі продукти можна зберігати в холодильнику.Для деяких продуктів не підходить прохолодне і вологе середовище, кажуть фахівці зі здоров'я кишечника.Ці чотири продукти стають токсичними під час зберігання в холодильнику.У прохолоді часник швидко вражає цвіль.Головки часнику мають низьку кислотність, що робить їх схильними до розвитку Clostridium botulinum, більш відомої як збудник ботулізму.Іноді люди кладуть у холодильник половинку цибулі, але робити цього не варто. Крохмаль починає перетворюватися на цукор, і цибулина поступово покривається токсичною для організму цвіллю.На ньому теж швидко починає утворюватися цвіль, яка пов'язана з нирковою і печінковою недостатністю.Йдеться про вже приготований рис. Багато людей почали зберігати приготований рис у холодильнику через його стійкість до крохмалю, і вони думають, що це допомагає знизити рівень холестерину і цукру в крові. Але насправді рис - один з інгредієнтів, який найшвидше уражається цвіллю. Якщо ви збираєтеся зберігати його в холодильнику, то не більше ніж 24 години.

