Не перекус, а незабутній спогад: як смачно зварити молоду кукурудзу
Не перекус, а незабутній спогад: як смачно зварити молоду кукурудзу

Не перекус, а незабутній спогад: як смачно зварити молоду кукурудзу

Молода капуста – один з найкращих смаколиків літа. Вона стане чудовим перекусом або доповненням дозвілля, наприклад, перегляду серіалу чи відпочинку з друзями. Як зварити молоду кукурудзу, щоб отримати найкращий результат, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Love and lemons.

Рецепт молодої кукурудзи

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 4 качани молодої кукурудзи;
– 2 літри води;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі.

Приготування:

  1. Качани кукурудзи ретельно миємо під проточною водою, знімаємо верхні листки та прибираємо волокна.

  2. У велику каструлю наливаємо 2 літри води, доводимо до кипіння, додаємо столову ложку цукру та чайну ложку солі.

  3. Коли вода закипить, опускаємо туди качани й варимо на помірному вогні 15 – 20 хвилин до м’якості зерен.

  4. Готову кукурудзу витягаємо з каструлі, даємо їй трохи охолонути й подаємо до столу. Можна також злегка змастити її вершковим маслом та посолити.

Смачного!

Хіт сезону: легка та смачна намазка з кабачків.

Джерело матеріала
loader
loader