/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F86f96508aaf543b4cd022cc4733c207a.jpg)
Один з найкращих делікатесів сезону: як приготувати смачні лисички в сметані
Лисички у сметані – це та страва, яка неодмінно сподобається вашим рідним. Додайте до них улюблений гарнір – і смачна та ситна вечеря вже на столі. 24 Канал пропонує приготувати їх за рецептом ютуб-каналу "Готуй-смакуй".
Рецепт лисичок у сметані
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів лисичок;
– 5 цибулин;
– 250 грамів сметани;
– 70 грамів масла;
– 7 зубчиків часнику;
– 1 пучок петрушки;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
Ретельно промиваємо лисички під холодною проточною водою, після чого перекладаємо в каструлю з киплячою підсоленою водою.
Відварюємо гриби близько 10 хвилин на середньому вогні, потім відкидаємо на друшляк.
Цибулю очищаємо й нарізаємо дрібними кубиками.
Відварені гриби ще раз промиваємо й подрібнюємо ножем.
Розігріваємо пательню та викладаємо туди лисички. Вогонь зменшуємо, і коли гриби вберуть залишки рідини, додаємо вершкове масло. Через 1 – 2 хвилини, коли масло повністю розтане, кидаємо нарізану цибулю й добре перемішуємо.
Обсмажуємо все разом приблизно 5 – 7 хвилин. Потім зменшуємо вогонь до мінімуму, додаємо сметану, сіль, перець або інші спеції на ваш смак.
Часник і свіжу петрушку дрібно шинкуємо й додаємо до страви після 5 хвилин тушкування в сметані. Все ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!
Ви перестанете купувати газовану воду: як зробити малиновий квас.

