Малосольні огірочки, які можна їсти вже за кілька годин: найшвидший рецепт з усіх
Малосольні огірочки, які можна їсти вже за кілька годин: найшвидший рецепт з усіх

Малосольні огірочки, які можна їсти вже за кілька годин: найшвидший рецепт з усіх

Незалежно від способу приготування, результат виходить незмінно ароматним. 24 Канал з посиланням на фудблогерку @recepti_dariko ділиться рецептом дуже смачних маринованих огірків у пакеті, з сіллю і спеціями. Їх можна їсти вже за декілька годин.

Малосольні огірки сухого соління

  • Час: 20 хвилин (мінімум 3 години на соління)
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 кілограм огірків;
– 1 столова ложка солі;
– 1 пучок кропу;
– 1 пучок петрушки;
– 1 головка часнику.

Приготування:

  1. Огірки вимийте, відріжте попки, розріжте навпіл. Часник очистьте, крупно порубайте. Зелень дрібно наріжте.
  1. Змішайте всі інгредієнти з сіллю в пакеті, зав'яжіть його і добре струсіть кілька разів. Поставте в холодильник.
  2. Через 3 години отримаєте соковиті, хрусткі та яскраво зелені огірочки.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді зробіть і ці малосольні помідори, які можна їсти вже за 3 дні.

Джерело матеріала
loader
loader