/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F64957006fea9766a521151f855722080.jpg)
Малосольні огірочки, які можна їсти вже за кілька годин: найшвидший рецепт з усіх
Незалежно від способу приготування, результат виходить незмінно ароматним. 24 Канал з посиланням на фудблогерку @recepti_dariko ділиться рецептом дуже смачних маринованих огірків у пакеті, з сіллю і спеціями. Їх можна їсти вже за декілька годин.
Малосольні огірки сухого соління
- Час: 20 хвилин (мінімум 3 години на соління)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 кілограм огірків;
– 1 столова ложка солі;
– 1 пучок кропу;
– 1 пучок петрушки;
– 1 головка часнику.
Приготування:
- Огірки вимийте, відріжте попки, розріжте навпіл. Часник очистьте, крупно порубайте. Зелень дрібно наріжте.
- Змішайте всі інгредієнти з сіллю в пакеті, зав'яжіть його і добре струсіть кілька разів. Поставте в холодильник.
- Через 3 години отримаєте соковиті, хрусткі та яскраво зелені огірочки.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді зробіть і ці малосольні помідори, які можна їсти вже за 3 дні.

