/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F4f730dbc6e4f1e7f494b84d2b2872903.jpg)
Цю намазку з'їдять навіть ті, кому вже набридли кабачки: рецепт дешевої закуски
Така смачна, що навіть не віриться
Якщо ви думали, що приготувати щось оригінальне, смачне та бюджетне з кабачків вже неможливо, то ви помилялись. Ця проста, але апетитна намазка з кабачків і плавленого сиру здатна здивувати навіть гурманів. Вона чудово підійде як швидкий перекус на кожен день або навіть як закуска на святковий стіл.
Рецептом кабачкової намазки поділилась блогерка Альона Карпюк.
Інгредієнти:
- кабачок
- плавлені сирки 2 шт.
- спеції
- часник
- олія 1-2 ст.л для смаження
Етапи приготування:
1. Кабачки миємо, ріжемо кубиками. Відправляємо на пательню на 10-15 хвилин, накриваємо кришкою, періодично помішуємо.
2. Видавлюємо часник, солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Води додавати не потрібно.
3. Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, тільки стежте, щоб вони не смажилися.
4. Перекладаємо кабачки у блендер, додаємо плавлені сирки. Подрібнюємо разом до однорідності.
5. Переливаємо у форму й охолоджуємо намазку. Смакує і теплою, але після остигання помазка трохи застигає і набуває чудової структури.
Спробуйте — і ви зрозумієте, чому цю намазку з'їдять першою!

