/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F3fe6f479cba73257de221548252977e6.jpg)
Ці голубці готуються самі в духовці: рецепт для зайнятих господинь
Ваша родина буде в захваті
Якщо ви любите голубці, але не маєте часу їх готувати, ліниві голубці — це чудове рішення. На смак вони нічим не поступаються класичним. Усі інгредієнти просто змішуються та запікаються у формі, що робить процес приготування максимально простим і доступним навіть для тих, хто не дуже вміє готувати.
Ми пропонуємо спробувати приготувати ліниві голубці за рецептом, яким поділилась одна з кулінарок в Instagram.
Інгредієнти:
- 100 г рису
- 300 г капусти
- 1 цибулина
- 2 моркви
- 500 г фаршу
- сіль, перець, спеції на смак
- томатний соус, або томатна паста розведена з водою
Спосіб приготування:
1. Рис добре промиваємо та відварюємо до готовності.
2. Нарізаємо цибулю, а моркву натираємо й обсмажуємо до готовності. Капусту шаткуємо. Змішуємо все в мисці, додаємо сіль, перець і спеції.
3. Формуємо голубці, викладаємо у форму, заливаємо соусом.
4. Відправляємо в розігріту духовку до 180 С, готуємо 1 годину.
Подавайте ліниві голубці гарячими, зі сметаною!

