Скільки не готуй – а буде мало: ніжний десерт без випікання, який ніколи не набридає
Скільки не готуй – а буде мало: ніжний десерт без випікання, який ніколи не набридає

Скільки не готуй – а буде мало: ніжний десерт без випікання, який ніколи не набридає

Пудинг – це той десерт, який обожнюють абсолютно усі. Його навіть можна подавати з улюбленими ягодами, так він стає ще кращим, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Скарбничка рецептів".

Рецепт ніжного пудингу

  • Час: 35 хвилин + застигання
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 800 мілілітрів молока;
– цедра лимона;
– ванілін до смаку;
– 3 яйця;
– 100 грамів цукру;
– 20 грамів кукурудзяного крохмалю;
– кориця або какао для декору.

Приготування:

  1. З’єднайте молоко з лимонною цедрою та ваніліном, доведіть суміш до закипання.

  2. Окремо відділіть жовтки від білків. Жовтки збийте з цукром до однорідної світлої маси. Додайте крохмаль до жовтків і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.

  3. Кип’ячене молоко зніміть з вогню, процідіть через сито, щоб прибрати цедру.

  4. Коли молоко трохи охолоне, додайте в нього жовткову масу, перемішайте до однорідності і поставте на невеликий вогонь. Готуйте крем, постійно помішуючи, доки він не загусне.

  5. Готову масу перелийте у форму, розрівняйте поверхню й присипте корицею або какао.

  6. Коли охолоне, перемістіть десерт у холодильник на кілька годин до повного застигання.

Смачного!

Рецепт літа: як зробити ліниві вареники з вишнями.

Джерело матеріала
loader
loader