Ніхто не здогадається, що ховається за смакотою: оригінальна намазка на хліб
Ніхто не здогадається, що ховається за смакотою: оригінальна намазка на хліб

Ніхто не здогадається, що ховається за смакотою: оригінальна намазка на хліб

І сьогодні 24 Канал з посиланням на Storinka пропонує приготувати оригінальний паштет з оселедця. Він готується просто, а смаком дивує з першого шматочка – не помітите, як треба буде робити другу порцію.

Закуска з оселедця

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 450 грамів оселедця;
– 12 варених яєць;
– 100 – 150 грамів вареної моркви;
– 200 грамів твердого сиру;
– 200 грамів вершкового масла.

Приготування:

  1. Яйця, сир і моркву натріть на дрібній тертці. Філе оселедця наріжте на невеликі шматочки, викладіть у чашу блендера.
  2. Додайте до риби вершкове масло кімнатної температури. Збийте їх до утворення гладкого та ніжного пюре.
  3. Поступово додайте натерті інгредієнти до суміші у блендері. Збийте до одержання консистенції пасти. Залежно від солоності оселедця трохи підсоліть.
  4. Перекладіть закуску у контейнер і поставте у холодильник. Через годину паста стабілізується, загусне і буде готова до подачі.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей маринований оселедець у томатному соусі.

Джерело матеріала
loader
loader