Раніше їх продавали по 100 на день: "базарні" пиріжки з яйцем та зеленню
Раніше їх продавали по 100 на день: "базарні" пиріжки з яйцем та зеленню

Раніше їх продавали по 100 на день: "базарні" пиріжки з яйцем та зеленню

Колись ці пиріжки були справжньою зіркою, тому не дивно, що їх розкуповували за лічені хвилини. Улюблена начинка, приготування на пательні – усе, як колись, розповідає 24 Канал з посиланням на "Господинька".

Рецепт пиріжків з яйцем та зеленню

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
тісто:
– 250 грамів кисломолочного сиру;
– 150 грамів сметани;
– 1 чайна ложка солі;
– 0,5 чайної ложки соди;
– 2 яйця;
– 1 столова ложка цукру;
– 400 – 450 грамів борошна;
начинка:
– 6 варених яєць;
– пучок зеленої цибулі;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Змішуємо всі інгредієнти для тіста, окрім борошна, і вимішуємо до однорідності. Потім додаємо борошно та замішуємо тісто. Залишаємо на 15 – 20 хвилин.
  2. Дрібно нарізаємо яйця та цибулю, змішуємо, солимо та перчимо.
  3. Формуємо пиріжки з начинкою. Добре защипніть краї, щоб пиріжки не розвалювалися під час смаження.
  4. Смажимо на пательні з олією до золотистого кольору.

Смачного!

Ніхто нічого не помітить: як врятувати варення, яке пригоріло.

Джерело матеріала
loader
loader