Сніданок за 20 хв: готуємо ароматну спаржу з яєшнею
Сніданок за 20 хв: готуємо ароматну спаржу з яєшнею

Сніданок за 20 хв: готуємо ароматну спаржу з яєшнею

Сніданок, який не лише швидко готується, а й дарує заряд енергії на весь день легко приготувати за 20 хвилин.Ароматна спаржа з яєшнею - ідеальний варіант у ранковий час.Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко."20 хвилин у духовці або аерогрилі - і спаржа ідеальна: хрустка та соковита. А з яйцями та сиром - це вже не просто сніданок, а корисна насолода з самого ранку", - каже кулінарка.Спаржа - 6-8 шт;Яйця - 4 шт;Сіль, перець- за смаком;Сир Моцарела- 50 г;Сир Фелата- 20 г;Олія або масло.Спаржу помити та відламати тверді частини. Якщо спаржа старіша, зачистьте економкою до середини.Викласти в форму. Вбити яйця. Додати сіль, перець та два види сиру.Полити олією або додати шматочки масла.Запікати в аерогрилі або духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Джерело матеріала
loader