/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F57629b5485642863a9f782433060a8d9.jpg)
Ці голубці вийдуть такими ж ситними, як традиційні: рецепт смачної страви з кабачків
Для всієї родини – без клопоту
Голубці готують традиційним способом — загортаючи начинку з м’яса та рису в капустяне листя, або ж роблять ліниві голубці, змішуючи всі інгредієнти й запікаючи разом, чи навіть фарширують цибулю фаршем. Але сьогодні ми пропонуємо легшу, літню альтернативу — голубці з кабачків.
Вони виходять ніжні, соковиті й значно швидші у приготуванні. Такий варіант чудово підходить для тих, хто хоче урізноманітнити меню, зменшити кількість вуглеводів або просто полюбляє кабачки в будь-якому вигляді. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "marafon18_6".
Як приготувати голубці з кабачків
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт. (середні);
- Сир вершковий – 100 г;
- Сир кисломолочний 5% (або метану 10%) – 1 ст. л.;
- Сир твердий – 60 г;
- Часник – 1 зубчик;
- Томатний соус – 2 ст. л.;
- Улюблені спеції, зелень;
- Олія для змащування форми;
Спосіб приготування:
1. Кабачок нарізаємо слайсами, викладаємо на пергамент, додаємо спеції. Відправляємо в духовку на 15 хвилин за 180 С.
2. Для начинки: змішуємо сир вершковий, сир кисломолочний, частину сиру твердого, часник і зелень. На кабачки викладаємо начинку, згорніть у рулетики.
3. На дно форми для запікання викладаємо томатний соус, зверху рулетики з кабачка. Намазуємо томатним соусом, викладаємо шматочки сиру. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин за 180 С.

