/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0380653333d960154f947a77aef92765.jpg)
Треба всього три інгредієнти: домашнє полуничне морозиво за 15 хвилин
І використати варто сезонні ягоди – полуницю. Рецептом домашнього полуничного морозива ділиться 24 Канал з посиланням на Мета.
Домашнє полуничне морозиво
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів полуниці;
– 500 грамів вершків 33%;
– 300 грамів згущеного молока.
Приготування:
- Спочатку очистьте полуницю від хвостиків та добре промийте. Тепер ягоду перебийте у блендері.
- Вершки збийте до стійких піків. Коли вони будуть готові, додайте до них згущене молоко та знову збийте масу до однорідності.
- З'єднайте вершкову масу з полуницею, перелийте її у форму та поставте у морозильну камеру на декілька годин. І домашнє полуничне морозиво готове.
Смачного!
Теж приготуйте: слойки з полуницею та маскарпоне.

