/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fee81fbecec964dd094247bdd1c61e8e0.png)
Панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель: записуйте рецепт від Ектора
Розкішний сніданок, як у ресторані, легко створити власноруч дома.Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом панкейків, які з першого шматочка закохують у себе. Ніжне тісто, апетитна шинка, тягучий сир і соус бешамель, що тане в роті, - ідеальне поєднання, яке хочеться повторювати знову і знову.Готуються легко і без зусиль.Для млинців:Борошно - 560 гРозпушувач - 12 гДрібка соліЦукор - 1 ст.лМолоко - 500 млЯйця - 4 штДля начинки:ШинкаТвердий сирДля соусу Бешамель:Вершкове масло - 30 гБорошно - 30 гМолоко - 300 млСіль, мускатний горіх - за смакомСоус бешамель:У сотейнику розтопити масло, додати борошно та помішувати до однорідності.Влити молоко, постійно мішати до загустіння (не кип'ятити довго!). Приправити сіллю та мускатним горіхом.Панкейки:Яйця збити з сіллю до легкої піни, влити молоко, додати суміш борошна з розпушувачем — замісити тісто. Перелити в мішок або глечик.Смаження та складання:На добре розігрітій пательні підрум'янити тонкий шар тіста.Викласти сир і шинку, залити ще трохи тіста зверху. Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.Полити гарячі панкейки бешамелем, додати зверху натертий сир та поставити в духову піч зарікатися до золотистої скоріинкиГотово. Зберігайте - буде фаворитом на сніданок, обід і навіть вечерю.

