Так вміють лише італійці: фрітата на пательні за 10 хвилин – простота і вишуканість разом
Так вміють лише італійці: фрітата на пательні за 10 хвилин – простота і вишуканість разом

Так вміють лише італійці: фрітата на пательні за 10 хвилин – простота і вишуканість разом

Фріттата стане чудовим варіантом для поживного сніданку або смачного перекусу. Легко, швидко й надзвичайно смачно – цей опис найкраще підходить для цього винаходу італійських господинь, передає 24 Канал з посиланням на портал cookorama.

Рецепт фріттати

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 помідор;
– 340 грамів шинки;
– сіль та перець до смаку;
– зелень.

Приготування:

  1. Збийте яйця, посоліть та поперчіть до смаку.

  2. Наріжте шинку, помідор та зелень, сир натріть.

  3. Розігрійте пательню, фріттату найкраще готувати на маслі.

  4. Вилийте яєчну суміш, зверху розкладіть начинку.

  5. Поставте на кілька хвилин у духовку.

  6. Перед подачею прикрасьте зеленню.

Смачного!

Проста підказка: як швидко відрізнити хліб з консервантами.

Джерело матеріала
loader
loader