Кому і чому не можна їсти авокадо: ви здивуєтеся
Кому і чому не можна їсти авокадо: ви здивуєтеся

Кому і чому не можна їсти авокадо: ви здивуєтеся

Авокадо — корисний фрукт, який містить корисні жир, мінерали та фолієву кислоту.

Він позитивно впливає на серце, покращує роботу травлення і навіть сприяє зниженню рівня холестерину.

Втім, незважаючи на всі переваги, у деяких випадках авокадо може виявитися шкідливим.

Кому не варто їсти авокадо — читайте у матеріалі ТСН.

Насамперед вживати авокадо потрібно в помірних кількостях.

Плід багатий на корисні висококалорійні жири рослинного типу.

Середній плід може містити близько 25 г жиру та майже 300 ккал.

Авокадо — екзотичний фрукт, а тому може розвинутись алергія або непереносимість, пов'язана із вживанням авокадо.

Авокадо не можна їсти тим, хто приймає ліки для розрідження крові.

Він містить велику кількість вітаміну К, який зменшує ефективність таких медикаментів.

Під час високого рівня холестерину в крові авокадо може ще більше підвищувати його.

Фрукт багатий на жирні кислоти Омега-3, які можуть блокувати правильне засвоєння холестерину.

Джерело матеріала
loader
loader