/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Ff026d33c8d0960a92a5df8ec7ec0d324.png)
Що можна покласти в зелений борщ замість щавлю: смачні альтернативи, які зроблять смак страви ще яскравішим
Процес приготування:.
Спочатку приготуємо бульйон.
Для цього борщу найкраще використовувати курячий бульйон, оскільки він додає страві ніжності та аромату.
До киплячого бульйону додайте нарізану кубиками картоплю та доведіть до кипіння.
Обсмажте на сковороді нарізану цибулю та часник.
Потім додайте їх до картоплі і варіть ще 10 хвилин.
За цей час підготуємо зелень: шпинат, щавель і кропиву.
Шпинат потрібно ретельно промити, оскільки він може містити пісок, після чого нарізати всю зелень.
Бланшуйте її протягом 1 хвилини в окропі з додаванням лимонного соку.
Злийте воду і додайте зелень до каструлі разом зі спаржею, кропивою та селерою.
Варіть ще 15 хвилин.
Коли борщ готовий, посоліть його, поперчіть і за бажанням додайте трохи лимонного соку.
Смачного!.

