Зелений борщ без помилок: як зберегти колір і отримати насичений смак
Зелений борщ без помилок: як зберегти колір і отримати насичений смак

Зелений борщ без помилок: як зберегти колір і отримати насичений смак

Навесні прийнято варити зелений борщ зі свіжою зеленню. Зокрема, з щавлем.Ця страва вражає не лише свіжим кислуватим смаком, а й насиченим смарагдовим кольором. Але щоб зберегти яскравість щавлю та не перетворити зелень на тьмяну масу, важливо дотримуватися технології приготування.Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного зеленого борщу, зі щавлем і яйцями.М'ясоЦибуляМоркваКартопляЩавельЗелена цибуляЯйцяКріп/петрушкаЛимонний сікЧасникСіль/перецьЛаврове листяМ'ясо зваріть до появи піни, злийте воду, помийте м'ясо і знову залийте водою, доведіть до кипіння.Додайте картоплю, зелень, яйця, лимонний сік, часник. Наприкінці додайте овочеву засмажку, щавель, спеції та лавровий лист.Подавайте зі сметаною. Смак перевершить усі ваші сподівання.

Джерело матеріала
loader
loader