/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F819cdedbbdad2acf615452ad555ee675.jpg)
Зелений борщ без помилок: як зберегти колір і отримати насичений смак
Навесні прийнято варити зелений борщ зі свіжою зеленню. Зокрема, з щавлем.Ця страва вражає не лише свіжим кислуватим смаком, а й насиченим смарагдовим кольором. Але щоб зберегти яскравість щавлю та не перетворити зелень на тьмяну масу, важливо дотримуватися технології приготування.Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного зеленого борщу, зі щавлем і яйцями.М'ясоЦибуляМоркваКартопляЩавельЗелена цибуляЯйцяКріп/петрушкаЛимонний сікЧасникСіль/перецьЛаврове листяМ'ясо зваріть до появи піни, злийте воду, помийте м'ясо і знову залийте водою, доведіть до кипіння.Додайте картоплю, зелень, яйця, лимонний сік, часник. Наприкінці додайте овочеву засмажку, щавель, спеції та лавровий лист.Подавайте зі сметаною. Смак перевершить усі ваші сподівання.

