Що додати у фарш, щоб вийшло удвічі більше котлет: кулінарні хитрощі, про які мало хто знає
Що додати у фарш, щоб вийшло удвічі більше котлет: кулінарні хитрощі, про які мало хто знає

Що додати у фарш, щоб вийшло удвічі більше котлет: кулінарні хитрощі, про які мало хто знає

Рум’яні, соковиті та смачні котлетки люблять усі.

Та що робити, коли фаршу замало, а котлет треба зробити багато, щоб вистачило на всю родину? Хитромудрі господині вже давно знають, що додавати у фарш, щоб вийшла ціла купа найсмачніших котлет.

Що додати у фарш, щоб вийшло удвічі більше смачних рум’яних котлет.

Фарш ідеально поєднується з овочами.

На 500 грамів м’ясної основи можна брати три середні картоплини та 200 грамів капусти.

Котлети з такими добавками вийдуть ніжними й соковитими, прямо танутимуть в роті.

Професійні кухарі рекомендують додавати до такої маси на котлети ще й батон, замочений у молоці.

Також можна брати кабачки, особливо це буде актуальним у літній сезон, коли овочів дуже багато.

Якщо під рукою немає овочів, можна додати до фаршу рис.

Але попередньо його треба відварити й остудити.

Вівсяні пластівці.

Щоб збільшити кількість фаршу для котлет, можна додати склянку вівсяних пластівців на 400 грамів м’ясної маси.

Залийте вівсяні пластівці окропом, накрийте кришкою і зачекайте 10 хвилин, поки вони набухнуть.

Такий складник не змінить смак котлет, зате збільшить їхню кількість удвічі.

Джерело матеріала
loader
loader