/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fe5426f766297f08def891f41ab54fbf4.png)
Що додати у фарш, щоб вийшло удвічі більше котлет: кулінарні хитрощі, про які мало хто знає
Рум’яні, соковиті та смачні котлетки люблять усі.
Та що робити, коли фаршу замало, а котлет треба зробити багато, щоб вистачило на всю родину? Хитромудрі господині вже давно знають, що додавати у фарш, щоб вийшла ціла купа найсмачніших котлет.
Що додати у фарш, щоб вийшло удвічі більше смачних рум’яних котлет.
Фарш ідеально поєднується з овочами.
На 500 грамів м’ясної основи можна брати три середні картоплини та 200 грамів капусти.
Котлети з такими добавками вийдуть ніжними й соковитими, прямо танутимуть в роті.
Професійні кухарі рекомендують додавати до такої маси на котлети ще й батон, замочений у молоці.
Також можна брати кабачки, особливо це буде актуальним у літній сезон, коли овочів дуже багато.
Якщо під рукою немає овочів, можна додати до фаршу рис.
Але попередньо його треба відварити й остудити.
Вівсяні пластівці.
Щоб збільшити кількість фаршу для котлет, можна додати склянку вівсяних пластівців на 400 грамів м’ясної маси.
Залийте вівсяні пластівці окропом, накрийте кришкою і зачекайте 10 хвилин, поки вони набухнуть.
Такий складник не змінить смак котлет, зате збільшить їхню кількість удвічі.

