/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F78f25f55113df94a2004cd9b7f16a1a9.jpg)
Ось як його треба готувати: м'ясний рулет у духовці за легендарним рецептом Лілії Цвіт
24 Канал пропонує рецепт м'ясного рулету від фудблогерки Лілії Цвіт. Вам обов'язково сподобається!
М'ясний рулет у духовці
- Час: 1 година
- Порції: 6
Інгредієнти для яєчного коржа:
– 5 яєць;
– 1 столова ложка манної крупи;
– 100 грамів сметани 20%;
– 360 грамів сиру;
– 0,5 чайної ложки солі.
Для начинки:
– 500 грамів м'ясного фаршу;
– 1 штука цибулі жовтої ріпчастої;
– сіль, перець – на смак;
– 20 грамів зелені.
Приготування:
- Яйця з'єднайте з манкою і сметаною та перемішайте вінчиком до однорідності. Посоліть, поперчіть, додайте тертий сир і знову перемішайте.
- Яєчну масу викладіть на деко, застелене пергаментом, розрівняйте і запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
- До фаршу додайте подрібнену зелень, цибулю, сіль, перець і добре вимішайте.
- На яєчний корж рівномірно розкладіть фарш і загорніть у щільний рулет за допомогою пергаменту.
- Загорніть рулет у пергамент і зафіксуйте краї. Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів.
- Готовий рулет охолодіть, зніміть пергамент і наріжте порційними скибочками.
Смачного!
Теж приготуйте: ковбаса з картоплі, яка не зрівняється з магазинною.
