Ось як його треба готувати: м'ясний рулет у духовці за легендарним рецептом Лілії Цвіт
Ось як його треба готувати: м'ясний рулет у духовці за легендарним рецептом Лілії Цвіт

Ось як його треба готувати: м'ясний рулет у духовці за легендарним рецептом Лілії Цвіт

24 Канал пропонує рецепт м'ясного рулету від фудблогерки Лілії Цвіт. Вам обов'язково сподобається!

М'ясний рулет у духовці

  • Час: 1 година
  • Порції: 6

Інгредієнти для яєчного коржа:
– 5 яєць;
– 1 столова ложка манної крупи;
– 100 грамів сметани 20%;
– 360 грамів сиру;
– 0,5 чайної ложки солі.

Для начинки:
– 500 грамів м'ясного фаршу;
– 1 штука цибулі жовтої ріпчастої;
– сіль, перець – на смак;
– 20 грамів зелені.

Приготування:

  1. Яйця з'єднайте з манкою і сметаною та перемішайте вінчиком до однорідності. Посоліть, поперчіть, додайте тертий сир і знову перемішайте.
  2. Яєчну масу викладіть на деко, застелене пергаментом, розрівняйте і запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
  3. До фаршу додайте подрібнену зелень, цибулю, сіль, перець і добре вимішайте.
  4. На яєчний корж рівномірно розкладіть фарш і загорніть у щільний рулет за допомогою пергаменту.
  5. Загорніть рулет у пергамент і зафіксуйте краї. Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  6. Готовий рулет охолодіть, зніміть пергамент і наріжте порційними скибочками.

Смачного!

Теж приготуйте: ковбаса з картоплі, яка не зрівняється з магазинною.

Источник материала
loader
loader