/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F4134ab94307b345af45a307a0f707d4d.jpg)
Корисний сніданок за 15 хв.: як приготувати ніжні оладки з цвітної капусти
Якщо шукаєте ідею для легкого, корисного та швидкого сніданку, приготуйте оладки з цвітною капустою.Вони ніжні, ароматні й багаті на вітаміни, а готуються всього за кілька хвилин. Така страва обов'язково сподобається всій родині.300 г цвітної капусти2 яйця3-4 ст. л. борошна (можна трохи більше, якщо тісто буде рідким)2-3 ст. л. твердого сиру (тертого, за бажанням)сіль, перець за смакомзелень (кріп, петрушка)олія для смаженняРозберіть цвітну капусту на суцвіття та відваріть у підсоленій воді 5 хвилин до м'якості. Потім злийте воду і трохи остудіть.Подрібніть капусту ножем або перебийте блендером до стану дрібних шматочків.Додайте яйця, борошно, тертий сир, зелень, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте масу до однорідності.На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою тісто, формуючи оладки.Смажте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.Подавати можна зі сметаною, грецьким йогуртом або легким соусом.

