Ідеально після свят: бомбічний суп із того, що залишилося в холодильнику
Ідеально після свят: бомбічний суп із того, що залишилося в холодильнику

Ідеально після свят: бомбічний суп із того, що залишилося в холодильнику

Рецепт апетитного супу зі смачною заправкою.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Якщо у вас після великодніх свят залишилися ковбаски, тоді спробуйте приготувати ситний сирний суп із ними. Ваші рідні точно оцінять такий обід, а страва готується дуже просто.

До речі, замість ковбасок можете взяти і ковбасу, повідомляє Главред із посиланням на alionakarpiuk.

Сирний суп із ковбасками - рецепт

Інгредієнти:

Цибулю дрібно наріжте та обсмажте на олії в глибокому сотейнику, додайте натерту моркву та нарізані печериці.

Ковбаски та картоплю наріжте, додайте в сотейник і тримайте на вогні хвилин 5.

Перші страви
Перші страви / інфографіка: Главред

Залийте інгредієнти водою, доведіть до кипіння.

Тепер додайте плавлені сирки, вершки, спеції та нарізаний кріп, варіть ще 5 хвилин і готово.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати сирний суп із ковбасками:

Вас може зацікавити:

Хто така alionakarpiuk?

alionakarpiuk - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На alionakarpiuk підписані понад 60 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader