/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fead182eaf9d94e31efd87fb4a98f2089.jpg)
Щоб не купувати ковбасу: рецепт бомбічної буженини на Великдень 2025
Пропонуємо вам простий рецепт апетитної буженини з незвичайним смаком, яка стане справжнім фаворитом на святковому столі. Така буженина смачна і в гарячому, і в холодному вигляді, також її можна подати з м'ясною нарізкою.
До речі, буженина виходить з нотками яблучного соку і пряного маринаду, повідомляє Главред з посиланням на olga_riabenko.
Святкова буженина - рецепт
Інгредієнти:
Маринад:
Зробіть у м'ясі глибокі проколи ножем.
Змішайте яблучний сік, сушений часник і сіль. Наповніть спеціальний шприц для м'яса або ж медичний приготовленою рідиною.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fea59b27b61354c14e621cbc515555336.jpg)
У кожен прокол у м'ясі заповніть сумішшю з соком і залиште на ніч.
Тепер змішайте інгредієнти для маринаду, змастіть ним м'ясо, накрийте пергаментом і фольгою.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці три години, потім приберіть фольгу, ще раз змастіть маринадом і тримайте в духовці ще 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати святкову буженину:
Вас може зацікавити:
Хто така olga_riabenko?
olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.
