Курячі рулети: рецепт смачної страви з ніжним смаком і соковитою начинкою
Курячі рулети: рецепт смачної страви з ніжним смаком і соковитою начинкою

Курячі рулети: рецепт смачної страви з ніжним смаком і соковитою начинкою

Курячі рулети з хрусткою скоринкою — страва, яку можна приготувати як на обід чи вечерю і подати з гарніром, так і зробити їх складовою святкового меню. Вони виходять соковиті, смачні та мають дуже апетитний вигляд.

Своїм рецептом цієї страви поділилася кулінарна блогерка Крістін Азізян.

Курячі рулети

Інгредієнти:

  • куряча грудка (велика) – 2 шт;
  • масло вершкове – 100-150 г;
  • сир – 80-10 г;
  • зелень, часник;
  • помідор – 1 шт;
  • яйце для кляру;
  • борошно, панірувальні сухарі.

Спосіб приготування:

Курячу грудку порізати, відбити, посолити, поперчити, змастити товстим шаром олії, посипати сиром, зеленню і часником, покласти на краю шматочок помідора і згорнути в рулет, як показано на відео. Обваляти рулет у борошні, потім вмочити в яйці і наприкінці обваляти в сухарях. Викласти у форму, змащену олією, і запекти 40-50 хвилин, до рум'яної скоринки.

Читайте також:

Хрусткі зовні та ніжні всередині: як приготувати курячі крильця (відео)

Курячі котлети в томатному соусі: рецепт смачної добавки до будь-якого гарніру

Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем і майонезом: простий рецепт смачної страви

Джерело матеріала
loader
loader