/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ffec90608f9a99e5643898fa451e52d62.jpg)
Його треба ставити в центр столу: великодній салат у вигляді писанки
Цей салат буде першою стравою, яку ваші гості помітять на столі. А коли вони його спробують, то неодмінно будуть розхвалювати ваш кулінарний талант та розпитувати рецепт, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт салату-писанки
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 2 варені курячих філе;
– 3 – 4 варених яйця;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 банка консервованого ананаса;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– 1 болгарський перець;
– майонез;
– зелена цибуля;
– оливки.
Приготування:
- Нарізаємо яйця та філе на кубики. Дрібно шаткуємо зелену цибулю. Сир натираємо на тертці.
- На плоскому блюді майонезом малюємо контур у формі яйця.
- Починаємо викладати інгредієнти: першим шаром кладемо варене куряче філе, змащуємо його майонезом.
- Другим шаром викладаємо консервований ананас, посипаємо вареними яйцями і знову покриваємо майонезом.
- Посипаємо все натертим сиром і ще раз змащуємо майонезом.
- Прикрашаємо салат кукурудзою, зеленою цибулею, нарізаним болгарським перцем соломкою та оливками, створюючи візерунки у вигляді писанки.
Смачного!
Всі подумають, що ви замовили його в ресторані: знаменитий великодній салат з хроном.

