Його треба ставити в центр столу: великодній салат у вигляді писанки
Його треба ставити в центр столу: великодній салат у вигляді писанки

Його треба ставити в центр столу: великодній салат у вигляді писанки

Цей салат буде першою стравою, яку ваші гості помітять на столі. А коли вони його спробують, то неодмінно будуть розхвалювати ваш кулінарний талант та розпитувати рецепт, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт салату-писанки

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 2 варені курячих філе;
– 3 – 4 варених яйця;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 банка консервованого ананаса;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– 1 болгарський перець;
– майонез;
– зелена цибуля;
– оливки.

Приготування:

  1. Нарізаємо яйця та філе на кубики. Дрібно шаткуємо зелену цибулю. Сир натираємо на тертці.
  2. На плоскому блюді майонезом малюємо контур у формі яйця.
  3. Починаємо викладати інгредієнти: першим шаром кладемо варене куряче філе, змащуємо його майонезом.
  4. Другим шаром викладаємо консервований ананас, посипаємо вареними яйцями і знову покриваємо майонезом.
  5. Посипаємо все натертим сиром і ще раз змащуємо майонезом.
  6. Прикрашаємо салат кукурудзою, зеленою цибулею, нарізаним болгарським перцем соломкою та оливками, створюючи візерунки у вигляді писанки.

Смачного!

Всі подумають, що ви замовили його в ресторані: знаменитий великодній салат з хроном.

Источник материала
loader
loader