/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F62c8ae0dae5b941e501aeea1dddf4381.jpg)
Вівсяна запіканка на сніданок: спробуйте простий рецепт ситної касеролі
Якщо ви шукаєте ідеальний сніданок, спробуйте вівсяну запіканку. Вона смачна, корисна і швидка у приготуванні.Ідеально підійде для всієї родини та збереже відчуття ситості надовго.Вода - 1 стаканПластівці вівсяні - ½ стаканиТомати (помідори) - ¼ стаканиБазилік свіжий - ¼ стаканиСіль - 1 ч.л.Перець духмяний мелений - ½ ч.л.Вершки 33% - 2 ст. л.Яйця курячі - 2 шт.Сир фета - ¼ стаканиДоведіть воду до кипіння в каструлі, всипте овес, зменште вогонь до середнього і варіть до готовності, 10-15 хвилин, доливаючи воду, якщо вівсянка стає занадто суха.Змішайте в мисці вівсянку, помідори, базилік, сіль і перець. В окремій мисці збити яйця та вершки. Додайте яєчну суміш до вівсяної суміші; розділіть між 2 великими формочками або формами для випікання. Зверху викладіть вівсяну суміш із сиром фета.Випікайте в попередньо розігрітій духовці до готовності, приблизно 30 хвилин.

