Хрусткі та соковиті: як приготувати чебуреки без борошна за рецептом Ектора
Хрусткі та соковиті: як приготувати чебуреки без борошна за рецептом Ектора

Хрусткі та соковиті: як приготувати чебуреки без борошна за рецептом Ектора

Хрусткі чебуреки можна приготувати без борошна.Вони виходять ніжними всередині, з соковитою начинкою, і водночас мають апетитну, хрустку скоринку. Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує унікальний рецепт - чебуреки в кукурудзяних пластівцях."Цей рецепт точно підкорить ваші смакові рецептори, каже Ектор.Курячий фарш - 400 г;Соус песто - 2 ст. л;В'ялені томати - 5 шт;Твердий сир (за бажанням);Шпинат свіжий;Кукурудзяні пластівці - 3 ст. л.Пластівці подрібніть у крихту.Фарш розкачайте між двома листами пергаменту - це зробить процес легким і чистим.На одну половину викладіть песто, томати, сир та шпинат.Накрийте другою стороною фаршу, ущільніть краї.Обваляйте у подрібнених пластівцях з обох боків.Випікайте при температурі 180°С протягом 25-30 хв.

Джерело матеріала
loader
loader