/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0b68b1178648824f401817e39e2ca620.jpg)
Легендарне тріо: салат з пекінської капусти, огірка та помідорів – він ніколи не набридає
Чарівність деяких салатів полягає в тому, що правильне поєднання найпростіших інгредієнтів створює просто дивовижну смакову гармомію. Не дивно, що їх хочеться готувати кожного дня, з яким би гарніром їх не довелось би подавати, розповідає 24 Канал з посиланням на "Одну хвилину".
Рецепт салату з пекінської капусти, огірка та помідорів
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 320 грамів пекінської капусти;
– 2 помідори;
– 120 грамів огірків;
– ½ столової ложки олії;
– 5 грамів кропу;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Огірки та помідори нарізаємо півкільцями.
- Дрібно січемо пекінську капусту.
- Змішуємо інгредієнти та зправляємо салат, солимо та перчимо.
- За бажанням можна додати кунжут або інші додатки.
Смачного!
Нею захоплювався ще Котляревський: рецепт давньої української шпундри.

