Як зварити ідеальну манку: три рецепти
Як зварити ідеальну манку: три рецепти

Як зварити ідеальну манку: три рецепти

Манку можна варити на суміші молока і води. Так вона буде одночасно не прісною і не жирною.Молоко - 600 млМанна крупа - 3 ст. ложкиЦукор - 2 ст. ложкиСіль - 1 ч. ложкаМасло вершкове 30 г.Каструлю обмити зсередини холодною водою і влити молоко. Поставити на вогонь, довести молоко до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму. У невеликих кількостях всипати манку і постійно помішувати. Додати сіль і цукор.Манна каша вариться 3-5 хв. на маленькому вогні. Весь цей час її потрібно помішувати, щоб не пригоріла. Коли каша звариться, покласти в неї шматок масла і накрити кришкою. Залишити на 5 хв. Подавати манку з ягодами, фруктами, горіхами або варенням.Вода - 2 склянкиМанка - 1,5 ст. л.Цукор - 1 ч. л.Щіпка соліВершкове масло - 15 г.Каструлю з водою поставити на невеликий вогонь. Всипати сіль і цукор. Доводити до кипіння необов'язково. У гарячу воду всипати манку тонкою цівкою і весь час помішувати кашу. Варити 2 хвилини після закипання. У гарячу кашу додати масло. Якщо манка здається рідкою - потрібно залишити під кришкою на сім хвилин і вона розбухне.Щоб дитина із задоволенням їла кашу, важливо дотримуватися пропорції крупи, молока і води, а також не допустити появи грудочок.Манна крупа 2 ч. ложкиВода 200 млМолоко 100 млЦукор 1 ч. л.Сіль на кінчику ножа.Воду влити в каструлю і довести до кипіння. Маленькими порціями всипати манку і щоразу розмішувати. Варити кашу нпе більше семи хвилин. Влити гаряче молоко, але не кип'ячене. Посолити і додати цукор, довести до кипіння. Вимкнути вогонь. Додати в кашу шматочок масла і збити віночком.

Джерело матеріала
loader
loader