/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F56e4b9b55636cc6d6e03a09bca583ccb.jpg)
Пекінська капуста, огірок та яйця: цей салат ви приготуєте за лічені хвилини
Готується за лічені хвилини
Почався сезон, коли організм сам просить свіжості, вітамінів і зелені. У цей період особливо хочеться легких та яскравих страв, тож на кухні дедалі частіше з’являються салати — з зеленню й апельсинами, буряком та фетою, або просто зі свіжих овочів.
Один із таких простих, але дуже смачних варіантів — салат із пекінської капусти та огірків. Він готується за лічені хвилини, тішить ніжним смаком і ідеально доповнить як буденну страву, так і святковий стіл. Легкий, хрусткий і справді весняний! Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "katia_cooking_".
Як приготувати салат з пекінською капустою та огірками
Інгредієнти:
- пекінська капуста;
- огірок;
- шинка;
- яйця;
Для заправки:
- грецький йогурт;
- зелена цибуля;
- сіль та перець — за смаком;
Спосіб приготування:
1.Капусту дрібно нарізати.
2.Огірки нарізати кубиками.
3.Яйця відварити, нарізати кубиками.
4.Шинку нарізати кубиками.
5.Змішати все для соусу.
6.Заправити салат соусом, перемішайте – і можна їсти!

