/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F08b088ba01d241d52f646995264bea78.png)
Подорожчання консерв у Львові: що зросло у вартості найбільше, супермаркети оновили цінники
Подорожчанняконсерв у Львові останнім часом спостерігається в місцевих магазинах, воно пов'язано з рядом факторів, повідомляє Politeka.net.
Дані опублікували на сайті Мінфін.
Ціни на деякі популярні види рибних консерв зросли в великих супермаркетах. Наприклад, бички "Аквамарин" у томатному соусі (230 г) подорожчали з 91,81 до 97,10 грн, а шпроти "Аквамарин" в олії (150 г) — з 77,19 до 84,30 грн.
Підвищення цін сардин натуральних: місяць тому вони коштували 66,27 грн, а зараз їх можна придбати за 70,95 грн.
Також подорожчання консерв у Львові помітне у сегменті консервованого горошку NOVUS. Так, зелений горошок (410 г) зараз можна купити за 53,49 гривень, а місяцем раніше - 44,20. Зелений горошок Верес також зазнав змін у вартості, проте лише на 40 копійок за місяць - тепер його можні придбати за 56,61.
Варто зазначити, що рибні консерви залишаються одними з найпопулярніших продуктів серед українців завдяки своєму смаку, поживним властивостям і універсальності у приготуванні страв. Вони часто використовуються для бутербродів, борщів, супів, пирогів, що робить їх незамінним інгредієнтом на кухні.
Крім того, рибні консерви є чудовим джерелом Омега-3 — незамінних жирів, які організм не може виробляти самостійно.
Останні новини України:
Нагадаємо Politeka писала, Популярний овоч подешевшав ще більше: які ціни стануть новою реальністю для українців.
Також Politeka писала, Ціни на овочі до нового урожаю стануть новим ударом по гаманцям: якого подорожчання очікувати.

