/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Ff0f938d36c84e5f2c49c7953340dcc98.jpg)
Закуска на Великдень 2025, яка затьмарить будь-яку страву: рецепт за 7 хвилин
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fad4628c1631dd38095667ff664a16bdc.jpg)
Великдень 2025 зовсім скоро. Щоб здивувати ваших близьких, пропонуємо рецепт смачної закуски з печінкою тріски.
Тарталетки за цим рецептом виходять дуже смачними та легкими. Рецепт розрахований на 12-15 тарталеток.
Закуска на Великдень 2025 - рецепт
Вам потрібно:
Відварити яйця в підсоленій воді до готовності, остудити, почистити і натерти на дрібній тертці. Жовтки та білки можна натерти на тертці окремо.
З печінки тріски злити олію, перекласти в глибоку тарілку і розім'яти виделкою.
Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
З'єднати всі інгредієнти для закуски на Великдень.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fbca0a2b7f3f79482d89d8f3f3cb88add.jpg)
Заправити 1 ложкою майонезу, підсолити за смаком і добре перемішати.
Наповнити тарталетки нашою закускою.
Гілочки кропу помити і прикрасити закуску на Великдень.
Дивіться відео, як готувати закуску на Великдень 2025 - рецепт:
Читайте також:
Хто така liliya.cooking?
liliya.cooking - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На liliya.cooking підписані понад 32 тисяч користувачів соцмережі Instagram.
